Knjige

by Aleks

Ćao, dragi moji knjigoljupci. Ova stranica je napravljena za našu dušu. Knjige su moja druga ljubav. Ništa me ne može toliko obradovati kao knjiga, koju dugo planiram da kupim. Ili još bolje, ako je dobijem na poklon. Ozari mi se lice samo dok je držim u rukama. To blago pisane reči, koje odoleva vremenu. Moja kolekcija knjiga nije zavidna. Na vreme sam prestala da kupujem razne romane, po akcijskim “mami” cenama, samo da bi imala što veči broj. Tačno znam koje knjige želim. U poslednje vreme ih i ne kupujem puno, jer ne stižem kao ranije da ih čitam.

Ćesto saradjujem sa izdavaćkim kućama. Isto tako, u saradnji sa njima, organizujemo darivanja na mom Instagram profilu. gde me takodje možete pratiti.

Preneću vam svoje utiske nakon pročitane određene knjige. Volela bih da se i vi uključite u diskusiju, ukoliko ste je pročitali. Isto tako, uvažiću i vaše preporuke. Nisam završila FON, pa nemojte od mene očekivati stručne, književne izraze prilikom recenzija. Ono što ja pišem, jesu emocije i osećaje koje je određena knjiga probudila u meni. A prepričavanje i previše otkrivanje sadržaja, nikad nisam volela.

Pa da krenemo!