Gostovanje u emisiji “Dnevna soba” na RTCG1

by Aleks
Svako gostovanje pred malim ekranima, je jedno iskustvo više za mene. Ipak, nisam neko ko žudi za medijskom pažnjom, niti to smatram posebnim uspehom. Jer, imam utisak da se danas svako može pojaviti na malim ekranima. Ukoliko nam se tajming podudara, odlično. Ako ne, da smo zdravo. Biće prilika.

Prilika za gostovanje se stvorila pre dva dana, 18.12.2019 da budem gost u emisiji zabavnog karaktera ” Dnevna soba” na javnom servisu RTCG. Mogu vam reći da nije baš svejedno kad znate da je emitovanje uživo i kad nemate pojma šta će vas pitati. Jedino što znate, jeste šta ćete praviti. Trema se osetila prvih par minuta.

Tu bih posebno izrazila pozitivan stav, vedrinu, i jednu profesionalost same televizijske kuće. Naime, kad su me zvali da gostujem, izneli su podatak da sve sirovine za spremanje oni obezbedjuju. Mislite i vi sad, pa to je normalno, E, vidite, i meni je. Ali, verujte mi, ima TV stanica i emisija, kod kojih sve morate da donesete. Da ne pričam, koliko su to veće televizijske kuće! Verovatno su i oni čuli za to, pa su mi s toga i naglasili da je sve obezbedjeno. Svaka im čast. Svaka čast i na trudu koji svakodnevno ulažu u sam izbor gostiju. Jer, imati live emisiju svaki dan po sat i po, u maloj Crnoj Gori, je zaista uspeh.

Iako sam došla ranije, da bi testo zamesila kako bi do početka emisije naraslo, i kako bi sve pripremile; iako je početak emitovanja kasnio jer je trajala skupština; iako su mi noge otpale, jer sam satima stajala na štiklama, od kojih sam se skroz odvikla; ujedno sam i crkavala od gladi, iščekujući da počne emitovanje…,ništa od toga nisam osetila kad su se kamere upalile. 1 i po sat nije malo, a meni je proletelo. Dobra i pozitivna atmosfera su zaslužne za to.

Možda sam želela da me pitaju nešto više o tome šta mi je IG doneo, koje poslove otvorio, kakve kontakte stvorio, nešto o planovima ili kako me osobe sličnog interesovanja mogu pronaći. Suprug mi na to kaže, “Pa ko ti je branio da kažeš?Imala si vremena.” A možda je ovo bilo dovoljno za poćetak,.. U skladu sa praznicima, da pričamo najviše o slatkišima.

A ono najvažnije, kad su se kamere ugasile, slatki lisnati cvet je planuo za 5min, kao i keksići..

U nastavku, emisiju možete pogledati ovde. Do juče, uopšte nisam gledala “Dnevnu sobu”, a nakon snimanja, drugačije je doživljavam. Danas sam je odmah gledala i mislim da ću je redovno pratiti.

P.s. Uopšte nisam odgledala moje gostovanje. Čudna sam ja žena. Našla bih verovatno 101 manu.

Još nešto. Fotografije nemam, tako da su improvizovane fotkice sa malih ekrana. Ukoliko odgledate moje gostovanje, bila bih vam zahvalna da mi javite vaše utiske. Ljubim vas!

Leave a Comment